Selaa palvelutarjontamme

Palvelut

Kovamet Oy tarjoaa monipuoliset metalli- ja hitsauspalvelut.

Metallityöt

Metallityöt, -kehyksien ja kaiteiden valmistely ja asennus. Teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsaukset. Valmistamme lähinnä rakennuksille tarvittavia metallikomponentteja: kaiteita, ritilöitä, portaita ym. Kaikki metallityöt sorvausta lukuunottamatta ovat mahdollisia.

Telineiden ja sääsuojien asennus

Toteutamme telineiden ja sääsuojien asennuksen aina asiakkaan suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti. Asennamme telineitä ja suojia ympäri vuoden, yli 5 vuoden kokemuksella.

Katukivien asennus

Meiltä sujuu myös katukivien asennus! Asennamme ja korjaamme katukivetyksiä. Tarjoamme sinun tarpeisiin parhaan ammattitaitoisen ratkaisun ja takuun. Olet sitten yrittäjä, taloyhtiö tai omakotitalon omistaja, kysy tarjousta ja Kovamet hoitaa homman.

– aitauksien ja parkkialueiden kivetykset
– reunakivien asennukset

Hitsaus- ja metallityöt

Jos yrityksesi kaipaa hitsaus- ja metallitöiden ammattilaisia, niin Kovamet Oy on vastaus pulmaan. Hitsarimme työskentelevät esimerkiksi Rauman telakalla ja metalliteollisuuteessa Naantalissa.

Etsitkö ammattitaitoista kumppania, joka kykenee toimittamaan laadukasta jälkeä nopealla aikataululla?

Jos ylläolevasta listauksesta ei löytynyt kaipaamaasi palvelua, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Keskitymme työssämme laatuun ja arvostamme ammattimaista lopputulosta sekä asiakastyytyväisyyttä. Yrityksemme on keskittynyt metalli- ja hitsaustöiden lisäksi osaamisen ja ammattitaidon laajentuessa nyt myös muihin osaamisalueisiin.