Laadukkaat terästuotteet Kovametilta

Tuotteet

Kovamet Oy tuottaa laadukkaita tuotteita teräksestä. 

Vedeneristysmateriaalit ja työt

Kovamet Oyn tarjoama GSN 1 , GSN 2 ja Natlen-1 Natlen-2 on ainutlaatuisilla ominaisuuksilla varustettu vedeneristysmateriaali, jonka korkea laatu on todistettu Venäjän suurimpien kaupunkien metroissa sekä ydinvoimalaitosten jäähdytysjärjestelmissä.

Parvekekaiteet

Kovamet Oy tuottaa erilaisia ​​parvekekaiteita ja aitoja niin tummasta sekä ruostumattomasta metallista. Suunnittelemme ja valmistamme portaita ja kaiteita yhdessä asiakkaan kanssa tai valmistamme ne piirustusten mukaan. Kaikilla tuotteillamme on CE-merkintä.

Harjateräs

Kovamet Oy tarjoaa sertifioidut A500HW/ B500B harjateräkset, halkaisijat 8-32mm

Raudoitteiden esivalmistus, katkaisu, taivutus, toimitus, asennus ja tarvittaessa myöskin hitsaus sekä sidonta valmiiksi raudoite-elementeiksi tilaajan tarpeiden mukaan, esim. anturahäkit jne.

Portaat

Saat kauttamme niin sisä- kuin ulkoportaat tarpeesi mukaan. Kuumasinkitämme aina teräksestä valmistetut ulkoportaat korroosion varalta. Sinkityt portaat myös maalataan, jolloin niihin saadaan haluttu sävy. Portaat maalataan pulverimaalaamossa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaiteet eivät tarvitse erillistä pinnoitusta.

Lämmöneristysmateriaali XPS

XPS-eristeitä käytetään erityisesti lämmöneristeinä rakenteissa, jotka ovat alttiina kosteudelle tai suurelle kuormitukselle.
Yleisimpiä XPS-eristeiden käyttökohteita ovat olleet:

Lasivillat 50mm - 200mm

Lasivilla on rakennuseriste, jolla on niin lämmön- kuin äänenkin erityskykyä. Lasivilla on luokitukseltaan mineraalivilla, kuten myös kivivillat.  Kovametin valikoimasta saat laadukkaat asivillaeristeet kaikkiin tarpeisiin, 50mm aina 200mm paksuuteen. Kun eristysasiat ovat tarpeen, on aika kääntää pää Kovametin suuntaan. Kovametilta löydät laadukkaat rakennustarvikkeet!

Bitumikatteet huopakattoon

Huopakattoon asennettavat bitumikatteet ovat näyttävä ja hiljainen ratkaisu, ja myös edullinen. Bitumikate on todella joustava ja monipuolinen ratkaisu. Se on taipuisa, joten hankalatkin kattomuodot onnistuvat. Bitumikatteet ovat edistyneet materiaalina huomattavasti vuosikymmenten takaisista huopakatteista.

Kovametiltä saat laadukkaat, kestävät ja monipuoliset bitumikatteet.

Bitumikermi Professional

Bitumikermi Premium

Bitumikermi Business

Bitumikermi Elite